Dagens planer

- Mocka åt båda hästarna & fixa foder
- Rida båda pollarna i ridhuset, känna igenom lite med Mogge och lösgörande med Bellis.
- Putsa all utrustning som jag ska använda imorgon
- Göra hästarna fina och rena
- Lägga fram alla saker iordning
- Springa igenom programmen några gånger för säkerhetsskull
- Lägga fram alla saker hemma, tävlingskläderna osv.

Mina sötnosar!

Vill ha

Rambo ® Micklem Multiträns
Finns här att köpa för 1 321 kr.
Undrar ifall Morgan skulle gå att rida med bett på det här tränset.. Nyfiken.

Kingsland Jacka

Köpte denna kompis idag. 2000 kr får man ge för honom på Boda Hästsport. Varm & Gosig var han iallafall! Snygg som fan också

Dagens inköp

Totalt underbara att rida i! Snygga, sköna, skonsamma! 900 kr. Fick ett jättebra stöd och tappade inte stigbyglarna. Fick inte ont i knäna heller. Toppen :D

Är det möjligt att?

Rakade Mogge-ponnys blir mycket mjukare & härligare att rida? När Morgan är nyrakad så är han alltid så härlig!♥

Vilket skämt

Vill total dissa Catago.. Fyfan vilken hemsk kvalité dom har på grejerna! Köpte ju silverboots för några dagar sedan, jag har användt dem 2 gånger. Första gången skulle jag ta av dom och då lossnade kardborrefästet och gick sönder, idag när vi gjorde rent som under rinnande vatten & en svamp så lossnade färgen bara man drog med fingret och nu är dom helt fläckiga.. ALLTSÅ JAG BLIR SÅ JÄVLA RÅFÖRBANNAD PÅ SÅNNA JÄVLA MYTTARE, Kommer aldrig mera att köpa en enda catagopryl. Vilka idioter!



Julklappar 2011?

Kommer nog inte att blir så himla mycket i år. Vi ska åka iväg i 2 veckor till USA också, hela familjen så det blir mycket shopping där. Både jag & mamma ville gå in i Engelska hästaffärer och se vad som finns. Ska bli spännade och se vad det finns för likheter, och olikheter! Mer om det sen.

Lite småsaker kan man ju alltid önska sig. Men det jag kommer på just nu är nya ridhandskar, KL-strumpor (man kan aldrig ha för många), GG eller JW schabrak, Kingsland Fleecetröja, en underbar Eskadron grimma, eller JW grimma, eller benskydd ifrån Eskadron eller Veredus. Du ser, det blev en del också. Kommer självklart inte att begära allt, men om man önskar sig mycket så får man väl nåt! Då är det ju lättare för dom som ska handla att veta också :)



Skolfoto

Tagen ifrån min goda vän Moa Wellbrant! Hittar ni mig? Leta bara efter den fulaste så hittar ni mig direkt!!

Rakad för andra gången

Idag rakade Jenny, Sandra & jag Morgan. Han var duktig men han var trött efter ett pass och irriterrad på oss, haha! Han blev verkligen superfin, denna gången också. Vi klippte även svansen 20 cm och rakade stubben, allt blev prima. Nu är han fin till tävlingen. Min älskade skruttis och jag var dock inte så himla överens idag. Han var lite jobbig att rida men jag överdramatiserade det nog, hade jag själv bara varit lugn och hållt mig så hade det nog gått bra. Synd att jag alltid ska förstöra allt! Puss på dig min Morgan!♥



Nu har han en nattpyjamas också :)

Hemma

Mådde dåligt imorse. Sov i 1 timme och nu mår jag bättre. Jag har ju celiaki, så min mage är inte riktigt på rätt spår in på kosten jag äter nu. Det kommer ta ett tag innan jag mår lite bra igen.

Tar 2-bussen till Morgan sen. Imorgon blir det skola som vanligt förstås! Ska rida igenom programmen i ridhuset. Inte ett så hårt pass. Ska försöka raka honom så snart som möjligt oxå.
// Alwa

Du är som Google, allt jag söker.

Gammal bild, men gud vad jag saknar pälsen! Måste rakas nu igen, han är som en teddybjörn. Min fina plutt. Han blir stelare nu när han står med fodrat regntäcke och massa päls i hagen. Vill raka så fort som möjligt..
Älskar dig plutts.♥

Träningsupplägg

Måndag - Programridning i ridhuset
Tisdag - Lösgörande övningar i paddocken eller ridhuset
Onsdag - Skritta runt Nynäs eller Longering
Torsdag - Hoppträning för Maria Bredberg
Fredag - Skritta ut, ställa&böja, rida igenom eller vila
Lördag - Trimma inför tävlingen, känna lite lätt hur han känns och göra några enkla övningar.
Söndag - Tävlingsdax :D

Ej helt klart ännu hur jag kommer att göra med Bella. Det får vi se :) Detta schema kommer säkert att ändras då jag aldrig lyckas hålla scheman.


Bella

Igår : Red i ca 30 min i paddocken. Red igenom programmet. Det gick sådär, hon var spänd, tittig och väldigt på tårna.

Idag : Red i paddocken kanske 45 minuter. Hon var så sjukt fin idag! Skrittade fram i kanske 10 minuter och jobbade med ställningarna och väldigt mycket böjningar, volter och lösgörande övningar. Hon slappnade av och kändes tillslut lättare på handen, hon kan bli lite tung. Travade också ett tag i lättridning, likadant som i skritten. Böjningar, volter, ridvägar och lösgörande. Sen satte jag mig ned och red runt länge. Galopperade också och hon kändes avslappnade och fin! Det gick skitbra och pluttan var superduktig.

Bild från förra veckan

Liqusini

Var idag och shoppade litegranna på Liqusini Hästsport i Örsundsbro. Hittade lite småsaker som jag köpte.
Silverboots, en underbar borste, hovkrats, man&svansborste och några snygga KL-strumpor!

Morgondagen

Jag vill ha en långdag i stallet imorgon. Elsa ska följa med och hon ska rida lektion för mig. Idag kändes det som att han hade träningsvärk efter gårdagens hoppträning så han var lite emot men endå sammarbetsvillig och duktig, det var nog bara jag som klantade till dagens ridning då jag inte var helt nöjd, trött & arg.

Ska byta schabrak och försöka hitta ett bra underlag till sadeln då jag mixtrade om litegranna idag. Såhär ska det vara ; Schabrak, gelpadd, fårskinnspadd och sadel. Idag var det Schabrak, fårskinnspad, gelpadd och sadel. Det var inte bra kändes det som. Ska byta tillbaka och ta med ett sittunderlag och klippa till och se ifall jag finner någon lösning.
Chez! // Alwa

Hoppträning (det står Maria men det är Lena Bredberg)


Idag

Idag så var hovslagaren här och slog på en sko på Mogge som hade blivit avtrampad i hagen. Dessutom hittade jag den av någon ovanlig anledning det första jag gjorde när jag skulle leta i hagen. Det verkade som att Mogge hade fått lite hjälp med att få av den, den var nämligen avtrampad ifrån utsidan. Morgan och hans hagkompisar är som små klasskompisar som busar, haha!

Nu har han fått vila i 2 dagar pga tappskor. Imorgon ska jag träna för Maria Bredberg. Han bör inte ömma, det vore konstigt men det är synd att han har fått vilat nu så nu kommer han att vara hyper imorgon.


Tävlingar

Den 30:onde ska jag tävla dressyr på Morgan & Bastine! Ska bli kul, ser fram emot det!

Ska tävla Morgan i LC:1 & LB:1, och Bella i LB:1! Sen får vi se om jag tävlar lite hoppning på Bellan också. Ska hoppa henne på söndag så då får vi se vad jag känner då. Roligt!





Nu så

Nu verkar det funka igen! Så nu kör jag på :)

Skitblogg

Förlåt för den urusla blogguppdateringen nu i helgen. Men blogg.se har buggat för mig och NU har jag kommit in! Kan meddela också att detta inlägg laggar sönder, publicerar bara detta för att allting är segt!
// Alwa

Not over you


Oj, vad länge detta har varit min favoritlåt. Enda sedan i somras! Tröttnar aldrig på den alltså, jag lovar. Kan hela utantill och sjunger med varje gång. Musik videon får mig tårögd, vet inte varför men den är bara så himla bra, och vacker.

Beställt

299;- kr hos Nelly.com

Dagens köp

Fullkomligt älskar att putsa med lädertvål! Man tar varmt vatten, gnuggar tills det blir alldeles löddrig och sedan putsar sadeln, träns och andra lädersaker. Älskar det för det känns verkligen som att det blir så rent och fint! Bästa som finns, älskar att putsa med den här!

En dag i stallet

När jag kommer till stallet så byter jag om. Sen så går jag och hämtar en spångrep & mockhink och går till boxen, jag lägger upp ensilaget i krubban och börjar mocka. Sen så är jag alltid noga med att det är jämnt och fint i boxen och så tittar jag alltid till vattenkoppen. Sen tar jag ned ensilaget och lägger det i en hög nedanför krubban, gör rent krubban lite från spån och ensilage. Sen tar jag höpåsen och fyller hans kvällsmat, och tar mineralerna och hästvitamin och lägger det i krubban och slår på lite äppelcidervinäger.

Om inte Mogge redan har hunnit in då så hämtar jag honom i hagen, när jag kommer in i stallet med honom så ställer jag upp honom vid en uppställningsplats och så byter jag till grimma och tar av täcket. Sen tar jag upp honom till duschrummet och sköljer av hovarna från lera ordentligt. Sen går vi tillbaka till uppställningsplatsen, och då kratsar jag ur hovarna, tar en piggborste och gnuggar bort alla lerfläckar, sprayar pälsglans på man, svans och pannlugg och borstar ur. Svansen är jag extra nogrann med, den måste vara välkamman och falla utredd och blank. Sen sprayar jag lite pälsglans på honom och börjar borsta med en lite hårdare plastborste överallt. Sedan så tar jag en mjukare till ansikte och ibland använder jag den över hela kroppen. När jag är klar med det så sätter jag på honom boots och benskydd runt om. Sedan på med ridstövlar, hjälm, sadel och hackamore. Sen går jag ut och rider.


När jag har ridit klart så är jag alltid väldigt nogrann med att han är ordentligt avskrittad. Sen så ställer jag upp honom och tar av alla grejerna, kratsar ur hovarna och borstar av honom. Gör även rent ögon och näsborrar både före & innan ridpass. Stretchar även svansroten då och då. Om han är svettig så får han ett fleecetäcke på sig efter att jag har borstat honom. Sen ställer jag alla grejer på sin plats och tar in honom i boxen och tar av grimman. Sen så sopar jag rent uppställningsplatsen och kontrollerar så att alla mina saker är på plats.

Ja, såhär ser väl en vanlig vardag ut. På helgerna gör jag nog betydligt mycket mer!



Glasögon

Var igår på Specsavers och gjorde en synundersökning, och då konstaterades det att jag behöver brillor! Läsglasögon, provade många tills jag fann två stycken som jag beställde. Dom kommer om två veckor, så då får ni se hur jag ser ut i glasögon. Nice!



KALLT?

Det är så sjukt kallt nu, inte bara på mornarna utan hela dagen. Det vore skönt ifall gräset blev gult snart eller det kom snö så att Morgan slipper munkorgen. Då har man ju renare hästar också när det är snö, men nu har ju hovslagaren varit här nyss och då får man vänta ett tag innan det blir snösulor, det är ju minuset.

Med täcken och sånt, så har Morgan ett fleecefodrat regntäcke på sig utomhus om dagarna, varje dag. Han är ju rakad också. Inne i stallet så har han ingenting, men om det blir minusgrader snart så slänger jag nog på ett fleece för ett stalltäcke blir nog för varmt nu. Han ska ha det varmt och inte frysa, nu låter jag säkert jävligt töntig men.

Hur har ni det med era hästar? Vad har dom för täcke, och när sätter ni på dom stalltäcke, om ni nu gör det? Förstår väl att orakade hästar inte har stalltäcken, syftar kanske på dom som är rakade!


Morgan 131011

Idag fick Morgan vila! Tror att torsdagar får bli hans nya vilodagar. Imorgon vet jag inte, jag vill bara rida ut i det friska vädret!

justlittlethings. #13


Outfit


trött

orkar inte blogga idag, sorry.

Spara... till nåt..

Imorgon så får jag 150 kr för jag har sålt ett iPhoneskal till en kompis. Frågan är om man ska börja spara ihop till något? Men vad isåfall? Är ju iallafall sugen på en KL-Fleecejacka som jag har suktat efter länge, och var SÅHÄR nära på att köpa en för några veckor sen.
Maybeeeee baby!

Idag

Morgan - Jag höll lektion för Elsa. Det gick riktigt bra och Elsa fick rida med sitsbåge och det såg jättebra ut. Morgan var riktigt pigg och studsig i början men efter ett tag så blev han normal igen. Gjorde massor av övningar och la fram 4 cavaletti bommar. Lärde Elsa massa övningar och det såg riktigt bra ut. Det känns som att hon verkligen tycker att det är kul och hon lär sig saker och vågar mera. Vill gärna hålla lektioner varje dag haha. Tycker att det är jätteroligt. Elsa var jätteduktig och vågade även fast Mogge var superpigg och galopperade nästan av henne ur sadeln. Han var sjukt fin och Elsa red verkligen bra!

Bella - Fick sig ett pass i paddocken. Kändes iallafall bättre än förra gången! Hon var mkt fin efter ett tag. Idag ställde jag lite mera krav och hon hade lite att säga emot faktiskt. Men det gick bra och jag är nöjd. Även hon var sjukt pigg så hon drog iväg med mig i galopp några gånger, haha. Sen så skrittade vi ut och Anna-Carin gick med. Sen när vi kom tillbaka nedanför paddocken mot stallet så fick hon någon dampryck och hoppade rätt upp i luften och in i Anna-Carin 2 gånger. Tillslut hoppade jag av och så gick vi till stallet. Putsade lite grejer sen.

Myste även med Mogge och Anna-Carin duschade Bella. Mogge var mys idag♥ Min fina, duktiga, snälla ponny!

Söta Bella


Nacke in pain

Idag vart jag hemma från skolan, har jätteont i nacken. Började igår kväll och jag knarkade voltaren + voltaren gel. Jag har ju alltid haft problem med ryggen så det är ingen nytt, men det är jobbigt när det sitter så högt upp i nacken så att jag får huvudvärk! Idag har det värsta lagt sig iallafall.

Runt klockan 2 tar jag bussen till stallet och mockar & fixar allt till Bella, Elsa har ju Mogge idag så hon fixar honom! Jag vet inte hur jag känner mig, om jag verkligen ska rida. Vi får se hur jag känner mig men jag hoppas att jag hinner hålla lektion för Elsa. Hade tänkt mig lite med bommar och lösgörande. Idag ska jag FAN skärpa mig och verkligen försöka att mobilblogga från stallet, försöka ta massa bilder! Damn, jag lyckas ju aldrig något bra med bådadelar. Får skärpa mig!

Bjuder på bilder från i somras!



I found happiness in you♥

Kommande inköp

Ny sadelgjord + stigbyglar. Har hittat några stigbyglar som jag gärna vill ha!

Detta lyssnar jag på just nu


Update

Idag var hovslagaren här, Mogge var lite bråkig och larvig men det gick bra. Han fick givetvis vila. Imorgon ska Elsa rida honom då hon hade en lucka och kunde hänga med. Jag ska rida Bella! Vet inte vad jag ska göra med Anna-Carin ska vara med igen så jag kommer nog bara att fortsätta rida in mig på henne och känna lite. Ställa lite högre krav och sånt.

Jag håller på att samla in saker till bloppisen, som förmodligen kommer att komma upp till helgen. Det är blandannat benskyddset, träns, schabrak, täcken och massa annat. Hoppas att ni hittar något som ni vill ha! 

Nytt


Köpte en ny sån här idag på Boda. John Whitaker fårskinnspad 900;-
Bild lånad ifrån Google.

Hiss :D

Sadelmakaren

Idag så åkte jag tillbaka till stallet runt 4, hade ju varit där tidigt redan innan och longerat + fixat allt annat. sen kom sadelmakaren Peter Winslow. Provade 2 stycken jättefina bruna sadlar, passade tyvärr inte då det är så att hitta en sadel till Mogge är som att hitta en nål i en höstack. Vi provade massa med paddar och sadlar. Har även ridit för honom då vi testade med att ta en tjock fårskinspadd och skapa en kilpadd utav gelpadden som jag har och lägga den ifram så att sadeln jämnas ut, för att Morgans rumpa är 20 cm högre än manken om man drar en linje ifrån hans rumpa till manke, så att bakvalvet sticker ut i luften. Men i denna lösning så lufts det även upp i fram och jämnas ut och jag märke en väldig skillnad när jag red.

Så nu ska jag hitta en tjock och stor fårskinnspadd. Ska även försöka att hitta en bra sadelgjord och nya stigbyglar så småningom. Det var även viktigt att jag går till kiropraktorn och knäcker till mitt bäcken, eftersom att mitt bäcken sitter snett och jag kommer snett i sadeln och får därmed sämre sits och ojämna läder.



Bloppis

Är det någon som eventuellt skulle vara intresserad av en stor bloppis på bloggen?
Har massor utav saker. Både använt och oanvända saker, märkes och inte..

Billigt

Dessa ÄKTA swaroskipannband kostar endast 699;- kronor på denna hemsida.
Vilket kap, då borde ju dom så vill ha just äkta swaroski passa på nu! :)

Nästa månad

Ska jag eventuellt köpa nya ridbyxor. Det beror alldeles på hur pass bra jag har städat mitt rum säger mamma. Är sugen på ett par blåa faktiskt. Har ju redan mina röda. Ville ha bruna sist, men nu vill jag ha blåa!

Är så otroligt kär i dessa ridbyxor. Mina röda är otroligt sköna, snygga, lätta, svala och underbara att rida i.
Fet hiss.
OCH NEJ, JAG VET INTE VAD DET ÄR FÖR JÄVLA DAMPFEL PÅ STYCKINDELNINGEN.

Howrse galen

Nu har jag blivit nörd på Howrse igen... Var det förut också men slutade sen, nu blev jag sugen igen så jag började! Ska leta reda på något gammalt hästspel som jag har haft, någonstans ska det väl ändå vara! Haha

Dagens vill ha

Gud, jag älskar verkligen Agria utrustning. Tillexempel schabrak & grimmor. Vill verkligen ha bådadelar.

Diss

Detta schabrak ifrån BR var verkligen superfult. Fula färger, fula mönster, osv. Märket är somsagt BR och kostar cirka 330 kr, men jag har inte fått reda på vart man kan köpa det. Vad tycker ni?



vet inte

Vad jag ska göra idag med Mogge. Rider nog lite lätt i paddocken, lösgörande och lite joggning kanske. Mest skritt då vi ska ta det lugnt. Kanske putsar något också. Ska försöka att blogga via iPhonen idag! :)

justlittlethings. #12


Kvällens godis

cheez_cruncherz_250gr__Jpg150dpi
Godaste osbågarna, 2 stycken x-tra stora snickers, cola & smulgubbe/hallonsoda! Helt glutenfritt :)

Idag

Idag hade Mogge damp! Han vilade ju igår och han får typ superkrafter efter att han har vilat. Han var ganska fin, inte som vanligt men han var ju spänd som en stålfjäder och tyckte att allt var läskigt idag när vi red ut. Tog det lugnt idag, lite trav och en galopp på kanske 20 meter i gräspaddocken. Mogge var så rädd så att jag fick hoppa av 2-3 gånger idag, om inte 4! Haha, knepphesten.

Men han var duktig som tusan sen när jag red brevid stora vägen, han blev inte rädd för stora och färgade flakbilar, eller bussen som åkte förbi, han fick övermycket beröm. Duuktig! Skötte om honom sen med den nya pälsglansen som luktar så otroligt jädra gott. Nu är han min lilla citronkaka♥ Han fick det även fint idag med nytt spån i boxen.



panik, ha-begär osv

I HEART SNOOKII HEART PAULY DI HEART JWOWWJERSEY SHORE GUIDETTECABS ARE HEREDON'T FALL IN LOVE AT THE JERSEY SHORE
Dock kan ingenting bevisa eller beskriva min kärlek till JERSEY SHORE!♥
Dock kan ingenting bevisa eller beskriva min kärlek till JERSEY SHORE!♥
Dock kan ingenting bevisa eller beskriva min kärlek till JERSEY SHORE!♥

Bilder från igår

Nu börjar det bli riktigt höstmysigt!♥

Dreamcoat

Idag fick jag pengar utav mamma till att köpa nytt pälsglans. Blev väldigt sugen på att testa Dreamcoat, så imorgon går jag in i butiken och köper en flaska! Dom är rätt så stora och verkar räcka länge. Dessutom doftar dom OTROLIGT gott! Citron typ, doftar underbart och den är superbra. Vet flera som använder den som tycker om den väldigt mycket. Enda minuset är nog priset. 210 ;- får man betala. Men jag antar att man får vad man betalar för! :)


justlittlethings. #11


Veterinär på besök

Idag kom veterinären och gav den andra bot-sprutan. Om 3 veckor igen kommer han för sista gången och ger sprutan. Mogge skötte sig bra idag och det tog bara några sekunder.

Innan det så mockade jag & mamma, fixade hans mat och sen när han kom in fick han äta eftermiddagssilaget och så tog jag av honom täcket osv, sen kratsade jag hovarna & mamma gjorde resten. Vi fick vänta rätt länge på att veterinären skulle komma men det var bara skönt att ta det lugnt litegrann. Mogge fick även vila idag, det tror jag han behöver. Imorgon ska han skrittas ut eller bara skrittas i paddocken.


Nytt


Du måste synas

Måste rota fram lite reflexer! Snart börjar älgjakten och då är det verkligen viktigt att använda ordentligt med reflexer. Mamma köpte 4 benreflexer för ett tag sedan, till Mogge. Reflexvästar finns i stallet att låna men jag vet att jag har ett reflextäcke någonstans också, ska leta fram det.

Ett tips är att även byta ut sina reflexer ifall dom är gamla, då syns dom kanske inte alls, åtminstone inte lika starkt.


Mysbella♥


Foto - Theresé Karlsson (absoluttk.blogg.se)

Idag + igår

Igår

Morgan - Red ett dressyrpass i ridhuset. Gick verkligen asbra! Värmde upp med delar ifrån dressyrprogrammet och sist red vi igenom programmet. Han var sjukt duktig och det gick superbra. Gjorde även andra övningar, typ flyttövningar osv.
Bella - Reds i ridhuset, kände på henne litegranna och fick henne att gå som jag ville då hon var lite krånglig. Efter ett tag gick det bättre&bättre och jag är nöjd, sjukt fin polle! Hon var jätteduktig, går nog bättre nästa gång iallafall då jag vet hur jag ska göra för att rida henne bättre.
Idag

Morgan - Reds ut, sedan lite i gräspaddocken. Det gick inte så bra, han kändes trött, seg och hård. Tung i handen också. Imorgon får han vila. Galopperade mycket, sedan red vi ut en till bit i både trav & galopp, sedan travade vi av hemåt och sedan skritt hem.
Sorry för alla horisontlinjer men det funkar inte att styckindela och jag orkar verkligen inte..


Varför

Några har undrat varför jag ska börja rida Bastine (Bella). Ägaren Anna-Carin känner mina föräldrar och dom är bra vänner + att vi har bott grannar tidigare. Anna-Carin frågade bara hur jag hade det med saker i skolan och sånt och ifall jag ville börja rida Bella lite. Och det ville jag såklart! :)





Det var inte nu.... -.-

Svenska Hollywood fruar verkar börja kl 21:00 istället..

NU


Nu måste jag dra, snart börjar Svenska Hollywoodfruar!♥ Ska ta lite chips & dipp!

Shoppat

Träningsbyxor ifrån Intersport
350;-
Mjukisbyxor ifrån Outlet
60;-
Sex and the City t-shirt
60;-
Skor ifrån Outlet
100;-

Mogge

Idag blev det ingen trimmning, longerade istället i paddocken! En del dumheter men efter ett tag släppte det och han vart jättefin och jobbade på riktigt bra i alla gångarter, även galoppen som han inte var normal i pga pessoa lounget, det tryckte på hans bakben då och då blev han galen och sparkade och höll på, men idag gick det superbra i galoppen! Han var superfin idag och vi höll på i säkert tre kvart. Sen så skrittade jag av honom för hand ut på en lång grusväg. Mysig var det! Han blev rejält ompysslad sen.

Gammal longeringsbild

Idag

Ska Morgan trimmas i antingen paddocken eller ridhuset. Han ska ridas med lösgörande övningar och mycket sånt. Lydnadsövningar och mer. Kommer säkert att öva från delar av programmet också. Tillexempel galoppfattningar. Om det känns bra så rider jag igenom programmet också. Men bara om det Mogge känns fin!

Bytte tillbaka

Headern.. Är bättre så + att jag suger på att designa så :)

Nytt

Jag vet inte varför kvalitén på nya headern blir så jävla dålig..

Bastine

Bastine, heter den nya hästen som jag ska börja rida. Bella som hon kallas är ett femårigt fuxsto, som är underbart trevlig och snäll häst. Hon står på Nynäs, alltså samma stall redan. Henne ska jag börja rida regelbundet, och det ska verkligen bli jätteroligt!

Jag ska ta reda på lite mera om Bella :) Än så länge vet jag bara att hon är född 2006, supersnäll, fux och liten storhäst.

Ny häst

Snart kommer en ny häst in här tillsammans med mig & Mogge i bloggen. Spännande! Nu blev ni allt nyfikna kan jag tro. Är det nån som vill veta?



Jag är med och tävlar

http://carlssonpataket.blogg.se/2011/september/utlottning-i-samarbete-med-cheval-ridsport.html
www.chevalridsport.se

Big city, big dreams.

Har stora planer & förändringar just nu, mycket roliga saker som ni säkert vill höra! Berättar allting när allt är klart. Längtar sååå! Är skitglad :D

Random bild

Old times

Något gammal film!

Little Red


Serier som jag tittar på / följer

Svenska Hollywoodfruar

Jersey Shore

Partaj

Sol, fest & oroliga föräldrar

Livet Enligt Rosa


Haha, vilken svensson jag är. Ska nog börja ladda ned lite serier nu, alltså engelska typ!

Vinter + Kingsland = ♥

Har redan mössan, funderar på att köpa vantarna. Ser sköna ut och verkar gosiga och varma och jag brukar frysa väldigt mycket om händerna på höst/vintern. Var såhäääär nära på att köpa typ en likadan fleecejacka, enda skillnaden var att det var andra färger. Men tyvärr blev det inte så men jag så så grymt sugen på en.
Sjukt snygga!

Dagens vill ha


Detta ursnygga iPhone skalet med Lady Gaga! Hittade det på google. Vet tyvärr inte vart man kan köpa det. Snyggt var det iallafall och jag är ett fan utav Lady Gaga! :)

Vill ha

Snygga linnen ifrån Ginatricot.

Dagen

Idag mår jag bra trots allt igår! Fick ett kvickt uppvaknande då det hade ramlat ned en fågel i våran skorsten. När mamma städade så öppnade hon luckan till spisen och så flög fågeln rätt in i fönstret ovanför mig där jag sov i soffan. Jag blev livrädd och vaknade direkt och skrek! Haha sen flög den stackarn in i några speglar och sen in i tvättstugan där jag fångade den och satte den på en stubbe utanför huset.

Idag ska iallafall jag och min "syster" Kajsa åka till stallet i eftermiddag och rida Mogge. Idag SKA jag ta med kameran. Så hoppas att ni vill se bilder :)